Get out your comfort zone!

Bij ORMIT zijn wij ontzettend geboeid door de impact van het hebben van een growth mindset. Want, door het creëren van bewustwording over je mindset blijf je scherp! Het beoefenen van een growth mindset leert je omgaan met feedback en laat je inzien dat kritiek juist waardevol is in plaats van pijnlijk. In dit webinar leer jij het verschil tussen een Fixed- en Growth mindset en krijg je een frisse blik op ook jouw eigen gedragspatronen. Praktische tips gaan jou helpen om uit je comfort zone te komen en je eigen mindset uit te dagen! 

Ingrid Bouma

Ontmoet de trainer

Hi, ik ben Ingrid! Al bijna 22 jaar werk ik bij ORMIT waarvan de laatste paar jaar als trainer/coach en assessor. Dat ik al zo lang bij deze organisatie werk en hier zo op mijn plek zit is de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling! Onderdeel mogen zijn van de groei van anderen is het mooiste wat er is en stelt ook mij weer in staat om te groeien! Graag ontmoet ik je tijdens dit webinar.

Meld je aan!

24 Maart 2021 - 13:00 tot 14:30

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang al de details om deel te nemen aan het webinar. 

 

Online werven & verwelkomen

Events

Ook in deze bijzondere tijden lopen de traineeships bij ORMIT door. Omdat een fysieke kennismaking momenteel wat lastig is bieden wij dit je graag aan op een digitale manier. Klik hier en ontdek onze digitale events!

Groepsfoto

Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ORMIT en volg ons op Instagram! 

Ormit_Office-45-1

Vacatures

Enthousiast geworden, en benieuwd naar welke vacatures wij momenteel aanbieden? Bezoek de vacaturepagina!