VIND JE WEG IN DE CORPORATE JUNGLE

Met de handzame oefeningen uit dit eBook Maak jij een verpletterende eerste indruk met jouw sollicitatie(s)! Na het doorlopen van het eBook heb jij jouw boardingpass die je priority toegang geeft tot jouw volgende uitdaging!
Vind je weg in de corporate jungle-cover-6

DOWNLOAD EBOOK

Wat wordt jouw volgende stap?

Ga je indruk maken bij een van de grote corporates? Of begin jij jouw carrière toch liever bij een wat kleiner bedrijf? Misschien overweeg je zelfs een traineeship! ORMIT helpt je graag de juiste weg op met de handzame oefeningen uit dit eBook. Binnen anderhalf uur weet je welke stappen er nodig zijn om jouw carrière een boost te geven!

knowledge

OEFENINGEN

Maak een "Soul Selfie" en analyseer je kwaliteiten met het "kernkwadrant van Daniel Ofman". Krijg tips voor het maken van een krachtig CV, en ontdek door middel van een oefening jouw personal brand. Heb jij Starr Quality? Met deze handvaten maak jij een verpletterende indruk tijdens jouw sollicitatie(s).

assignment

WORKSHEET

Naast het e-Book ontvang je een worksheet die je uit kan printen en naast je scherm kan houden om de oefeningen in te vullen.

Geen printer? Geen probleem!
Zorg er dan voor dat je klaar zit met pen en papier om je antwoorden op te schrijven. 

travel

BOARDINGPASS

Binnen anderhalf uur doorloop je de oefeningen uit het eBook en creëer je jouw overzichtelijke boardingpass. Daarin heb jij in een overzicht wie je bent, waar je kwaliteiten liggen en weet je jouw passende bestemming te vinden. Veel succes!

drie-gravinnen

Over ORMIT

Met ruim 25 jaar ervaring kunnen we met recht zeggen dat onze traineeships een kickstart zijn voor een succesvolle carrière. Bij ORMIT is jouw ontwikkeling geen bij- maar hoofdzaak. Alles is erop gericht om jouw unieke potentieel te maximaliseren. Wij geloven dat je het meeste leert van de praktijk, helemaal als gaat om leiderschap skills.

Centraal in onze traineeships staat dan ook het uitvoeren van uitdagende projecten. Hierbij doe je waardevolle praktijkervaring op, leer je veel over jezelf en bouw je snel een mooi netwerk op. ORMIT maakt daarbij het verschil door persoonlijke begeleiding en een grote expertise in talentontwikkeling.