Ingrid Bouma

Ingrid Bouma

Hi, ik ben Ingrid! Al bijna 22 jaar werk ik bij ORMIT waarvan de laatste paar jaar als trainer/coach en assessor. Dat ik al zo lang bij deze organisatie werk en hier zo op mijn plek zit is de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling! Onderdeel mogen zijn van de groei van anderen is het mooiste wat er is en stelt ook mij weer in staat om te groeien! Graag ontmoet ik je tijdens onze webinar!

 

Wat kan je verwachten?  

Change Management is een term die we voornamelijk tegenkomen in het bedrijfsleven, maar hoe zit het met het managen van je persoonlijke change? Ontdek welke skills jou helpen om verandering mogelijk te maken en hoor van onze trainer welke tips zij meegeven aan onze trainees. Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan ons webinar: Word je eigen change consultant! 

Meld je aan!

1 december 2020 - 12:00 tot 13:00

Meld je aan voor het webinar: Word je eigen changeconsultant. Laat hieronder je gegevens achter en ontvang al de details om deel te nemen aan het webinar. 

 

Online werven & verwelkomen

Events

Wij komen graag met jou in contact. Bijvoorbeeld om meer informatie te geven over onze vacatures, of om onze expertise te delen. Klik hier en ontdek al onze digitale events!

Groepsfoto

Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ORMIT en volg ons op Instagram! 

Ormit_Office-45-1

Vacatures

Enthousiast geworden, en benieuwd naar welke vacatures wij momenteel aanbieden? Bezoek de vacaturepagina!