Arlette van Lint

Arlette Van Lint

Hi! Ik ben Ar­let­te. Heel waardevol vind ik het om mensen te mogen helpen om het bes­te uit zich­zelf naar boven te halen. En dan met plezier, binnen en buiten werk. Ik werk nu drie jaar als Corporate Recruiter en trainer bij OR­MIT. Dit na­dat ik mijn OR­MIT trai­nees­hip heb af­ge­rond en daar­mee ook de bij­be­ho­ren­de trai­nin­gen en coa­ching heb doorlopen. Ik houd van per­soon­lij­ke on­wik­ke­ling en ben en­thou­si­ast om je te ver­wel­ko­men tij­dens dit we­bi­nar!

 

Wat kan je verwachten?  

Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten? Wat wil je hiermee bereiken en waarom? Als je dat overtuigend kan overbrengen, vergroot je jouw mogelijkheden om (ook) in je werk datgene te gaan doen waarbij je het beste tot je recht komt en waarvan jij gelukkig wordt! Tijdens dit webinar vergroot je jouw inzicht in jouw kernkwaliteiten en hoe je deze overtuigend kan overbrengen. Zo kom je weer een stap dichter bij jouw droombaan.

Meld je aan!

26 augustus 2020 - 12:00 tot 13:30

Schrijf je nu in en je bent van harte welkom! Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de details om deel te nemen aan het webinar. 

 

Online werven & verwelkomen

Events

Ook in deze bijzondere tijden lopen de traineeships bij ORMIT door. Omdat een fysieke kennismaking momenteel wat lastig is bieden wij dit je graag aan op een digitale manier. Klik hier en ontdek onze digitale events!

Groepsfoto

Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ORMIT en volg ons op Instagram! 

Ormit_Office-45-1

Vacatures

Enthousiast geworden, en benieuwd naar welke vacatures wij momenteel aanbieden? Bezoek de vacaturepagina!