Multicompany Management Traineeship

Wat is het verschil tussen het Management Traineeship en het Young Professional Program?

Met ruim 25 jaar ervaring in Traineeships en Talent Programma's hebben wij bij ORMIT al veel talent voorbij zien komen. Van de Rookies die vers de universiteit uit rollen tot de wat meer ervaren Young Professionals die meer werkervaring met zich mee brengen. Deze twee groepen kunnen enorm veel leren van elkaar, maar tegelijkertijd zien wij ook de verschillen. Voornamelijk op het gebied van coaching en andere vraagstukken waar deze doelgroepen tegenaan lopen. Om beter op die vraag in te kunnen springen hebben wij besloten om het Multicompany Management Traineeship op te knippen in twee losse Multicompany programma's die beter inspelen op die behoefte. De globale inhoud van de programma's is wel vergelijkbaar, zo krijg je altijd: 

 1. Je krijgt je eigen ORMIT coach (naast je managers op je opdrachten)
 2. Je neemt deel aan intervisie met je peer group waar je veel van kunt leren
 3. Je krijgt ruim 26 trainingsdagen gedurende twee jaar
 4. Je vervult 2 à 3 uitdagende opdrachten bij toonaangevende bedrijven
 5. Aan het einde van je traineeship krijg je loopbaancoaching aangeboden om precies die vervolgstap te zetten die bij jou past!

Wil je meer weten over de opbouw van onze Traineeships en Talent Programma’s? Maak dan nu kennis tijdens een Online ORMEET of één van onze andere events.

Hoe ziet het sollicitatie proces er uit?
Solliciteren bij ORMIT gaat in 5 stappen.
 1. Het is ons doel om jouw sollicitatie zo snel mogelijk te beoordelen, in de meeste gevallen zal je binnen een week een reactie ontvangen.
 2. Als jouw CV en motivatie aansluiten bij dit programma ontvang je een uitnodiging voor de capaciteiten test, een goed moment om jouw kwaliteiten te laten zien!
 3. Vervolgens kijken wij in een online interview naar jouw analytische skills en beoordelen we of er een wederzijdse match is
 4. Daarna nodigen wij jou uit op de ORMIT assessment dag.
 5. Bij een goede afloop doen wij een aanbod en heten we je van harte welkom bij ORMIT!
Bij welke organisaties ga ik aan de slag?
Bij ORMIT werken we met een continu verschuivend netwerk van ongeveer 30 organisaties! Zo hebben we binnen dit netwerk organisaties in de sector van het bankwezen, telecombedrijven, (semi)overheidsinstanties en verschillende multinationals. De meest voorkomende opdrachten lopen op dit moment bij Rabobank, ABN Amro, DSM, ASML, Nike, Heineken, PWN en Bol.com.
Heb ik invloed op de opdrachten die ik zal uitvoeren?
Voordat er een match is met een opdracht, kijken we zo nauwkeurig mogelijk naar je ontwikkeldoelen en je ervaring. Er zijn ontzettend veel mooie organisaties en opdrachten die enorm leerzaam zijn, waar je wellicht in eerste instantie niet zelf aan denkt. Daarom besluit de ‘matchmakelaar’ waar jij aan je volgende opdracht gaat beginnen. Hierdoor zet je direct een stapje uit je comfortzone, iets wat voor het ontwikkelprogramma cruciaal is!
Wat houdt een opdracht in?

De opdrachten worden tijdens je Traineeship of Talent programma stapsgewijs uitdagender, zodat deze blijven passen binnen jouw persoonlijke ontwikkelprogramma. De meeste opdrachten hebben te maken met interne transformaties bij de opdrachtgever. Door op projectbasis opdrachten uit te voeren, verken je verschillende fases van zo’n project en doe je hierbinnen veel ervaring op.

Bekijk de veel voorkomende opdrachten in het Young Professional Program!

Wat ga ik verdienen? En wat zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden?

Je ontvangt een bruto maandsalaris van 2.619 Euro. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden in een notendop:

 • Een NS-businesscard
 • 27 vakantiedagen (waarvan er 7 worden uitbetaald in je salaris bovenop je brutoloon. Deze kun je tegen een gunstige regeling terugkopen)
 • 8 procent maandelijkse vakantietoeslag
 • En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is? Dat investeren we in jou!
Wat leer ik tijdens de trainingen?

Tijdens je traineeship of talentprogramma volg je ongeveer 26 trainingsdagen verspreid over 2 jaar. Deze zijn met name gericht op het ontwikkelen van je soft-skills en projectmanagement skills. Denk hierbij aan: communicatieve vaardigheden, optimaal teamwork, het ontwikkelen van jouw (persoonlijk) leiderschapsskills en skills gericht op project en change management.

Wil je meer weten over welke trainingen je volgt tijdens jouw programma? Maak dan nu een online koffiedate met één van onze  trainees, of bekijk onze andere events!

Ik heb al wat werkervaring, is dit programma geschikt voor mij?

Jazeker, kunt bij ORMIT solliciteren als je maximaal 3 jaar werkervaring hebt. Wij vinden een beetje werkervaring juist van grote toegevoegde waarde voor de uitdagende opdrachten die dit onze traineeships en talent programma's te bieden hebben. Voor deze doelgroep hebben wij zelfs een speciaal Talent Programma in het leven geroepen om nog beter op de specifieke vraagstukken te kunnen inspelen. Want met wat werkervaring op zak weet je nog beter waar je tegen aanloopt op de werkvloer. En juist deze inzichten kun je gebruiken om de beste versie van jezelf te worden!

Meer informatie over het doen van een traineeship met werkervaring vind je hier.

 

Staat het antwoord op jouw vraag niet in de vacaturetekst en niet bij deze FAQ? Stuur dan een mailtje naar recruitment@ormit.nl of stuur een appje naar +31 (0)6 10 95 24 64.

Solliciteer voor het Management Traineeship
Solliciteer voor het Young Professional Program