energie transitie iconen
ET-1

Q&A ORMIT Energietransitie Talent Programma

Wij verwelkomen je graag bij deze informatiesessie via ZOOM! Binnen een uur praten wij je helemaal bij over het ORMIT Energietransitie Talent Programma. Daarnaast ontmoet je ook de programma manager en de trainees die inmiddels al met het programma zijn gestart!

Graag vertellen wij over de boost die ORMIT je kan bieden aan het begin van je carrière. Deze sessie is daarnaast ook een ideale gelegenheid om al je vragen te stellen! Bijvoorbeeld: hoe ziet ons ontwikkelingsprogramma eruit? Welke uitdagende opdrachten zijn er binnen de energietransitie? En hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit? Voel je vrij om alles te vragen wat je wilt weten!

 

Heb jij?

  • Een afgeronde academische masteropleiding (MSc) op het gebied van sustainability. Denk hierbij aan: Energy Management, Global Business & Sustainability, Infrastructure and Green Cities, Sustainable Business & Innovation and Sustainable Energy Technology.
  • 0-3 jaar fulltime werkervaring.
  • Een sterke ‘groene’ ambitie en motivatie.
Dan is deze kennismaking iets voor jou!

 

Meld je aan!

24 november 2020 - 15:00 tot 16:00

  • 15.00 uur - Voorstelronde
  • 15:10 uur - Korte introductie over het ORMIT Energietransitie Talentprogramma
  • 15.30 uur - Vraaggesprek ORMIT Energietransitie Talent Programma

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang al de details om deel te nemen aan de Q&A! 

 

Online werven & verwelkomen

Events

Ook in deze bijzondere tijden lopen de traineeships bij ORMIT door. Omdat een fysieke kennismaking momenteel wat lastig is bieden wij dit je graag aan op een digitale manier. Klik hier en ontdek onze digitale events!

Groepsfoto

Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ORMIT en volg ons op Instagram! 

Insta Newsfeed 1000 x 1000

Energietransitie Talent Programma

Wil jij echt goed voorbereid deel nemen aan deze sessie? Lees dan alvast de meest gestelde vragen over het ORMIT Energietransitie Talentprogramma in de FAQ!