Business cases

DSM header

DSM x ORMIT

Lees hoe ORMIT DSM helpt met het verder versterken van innovatie.

Lees meer >>

 

DELA x ORMIT

DELA x ORMIT

Lees hoe ORMIT DELA helpt met de best mogelijke audiovisuele beleving tijdens een uitvaart.

Lees meer >>

 

Ontzorgen van HR

Wij helpen je met het snel vinden van écht toptalent. Zo houd jij tijd over!

ORMIT faciliteert alles omtrent het vinden en ontwikkelen van toptalent voor jouw organisatie. Als strategisch business partner bepalen we samen hoe toptalent in jouw organisatie het verschil kan  maken. Wij zorgen voor de uitvoering van het binnenbrengen en laten landen van talent. Zo houd jij tijd over voor andere belangrijke zaken die binnen jouw organisatie aandacht nodig hebben om voorop te kunnen blijven lopen.

HR Ontzorgen ormit
verbind je team met ormit trainees

Talenten ecosysteem

Samen bouwen we aan de toekomst van jouw organisatie.

Dat doen we door Young-Professionals zorgvuldig te selecteren op hun lerend vermogen. Daarna bouwen we twee jaar intensief aan vaardigheden die je niet zomaar leert. Dit maakt ze tot een ander type mens dat zich continu blijft ontwikkelen en hierdoor mede richting geeft aan jouw organisatie. Zo heb je jouw pijplijn van toekomstige leiders aangevuld met a-typisch profielen aansluitend bij iedere omgeving.

Vernieuwing binnen jouw organisatie 

We geven je toegang tot een ander type talent

Wij beschikken over nét andere type talenten die wij uit de markt werven en selecteren. Intentional learners die tot in de lengte der dagen nieuwsgierig en leergierig zullen blijvenMet hun kwaliteiten vullen zij de skill set van jouw organisatie aan. Zo haal je leiders van de toekomst binnen die de gewenste verandering realiseren!

diversteam
handshake duurzame verbinding in je bedrijf ormit 43

Duurzame verbinding 

Je investeert in talent en gaat een duurzame verbinding aan

Kies je voor een ORMIT'er, dan zorg je voor behoud van kennis, verfrissing en energie binnen jouw team en organisatie. Houd je de talenten in dienst ná het traineeship, dan zorg je voor duurzame verjonging binnen de organisatie.

Resultaatgericht ontwikkelen 

Iedereen is anders, wij weten dat als geen ander! 

Het vergt veel om ieders talent op de juiste manier te ontplooien en werknemers te ontwikkelen in lijn met de organisatiedoelstellingen. Het gevarieerde opleidingsprogramma dat ORMIT verzorgt is essentieel en speelt hierop in.

bereik de top met young professionals van ORMIT

Wat is jouw uitdaging?

Ontdek wat jong talent allemaal mogelijk kan maken voor jouw organisatie. Wij bieden flexibele oplossingen die passen bij jouw behoefte.

 

Praat met onze specialisten