Business cases

Dela x ormit

DELA x ORMIT

Lees hoe ORMIT DELA helpt met de best mogelijke audiovisuele beleving tijdens een uitvaart.

Lees meer >>

 

Ormit_Office-512

Howden x ORMIT

Lees hoe ORMIT Howden helpt bij het realiseren van de best mogelijke klantervaring.

Lees meer >>

 

Digital savviness

We helpen je de concurrentie voor te blijven

Wij versterken jouw team met veranderingsgerichte en gedreven talenten. Zij weten hoe je digitale technieken inzet om te groeien. Zó maak je een transitie en blijf je de concurrentie voor.

verbinding online met ormit skills
verbinding origineel-1

Verbinding maken 

Onze trainees maken verbinding tussen jouw mensen, afdelingen and beyond! 

ORMIT’ers zorgen voor een optimale samenwerking binnen jouw team en daarbuiten! Zij voelen als geen ander de urgentie om de status quo te doorbreken. Daarmee realiseer je succesvolle ketenintegratie(s).

Strategische blik

Met een frisse en strategische blik behalen we samen concrete resultaten 

Onze young professionals hebben een frisse en eerlijke blik. Zij kunnen vanuit een ‘buitenstaanders perspectief’ en helikopterview complexe vraagstukken oppakken. Tegelijkertijd blijven ze net zo makkelijk met hun voeten in de modder staan als interne collega’s. Zo helpen ze om jouw strategie concreet te maken én te realiseren!

Strategische blik
complexe vraagstukken oplossen met ormit

Resultaat en optimalisatie

Samen focussen we op resultaat, zo optimaliseren we jouw processen

ORMIT’ers zijn ertoe in staat om efficiënt en effectief mooie resultaten neer te zetten. Dat draagt bij aan een snelle groei van jouw organisatie. De young professionals van ORMIT doen dat door het stellen van de juiste prioriteiten ehun aanpakkersmentaliteit. Deze combinatie is goud waard! 

Change- & projectmanagement 

We versnellen je processen omdat wij écht van verandering houden!

Of het nou gaat om het betreden van nieuwe markten, een interne transformatie of veranderende wet- en regelgeving, ORMIT’ers zetten zich in voor alle belangrijke projecten binnen jouw organisatie. Wij omarmen alle uitdagingen die gepaard gaan met verandering voor het beste resultaat!

change ormit
ormit profiel

Hét ORMIT profiel

We werken vanuit een skill set die meetbaar bijdraagt aan business groei 

Om in jouw organisatie het verschil te maken zijn al onze young professionals stuk voor stuk uitgerust met de benodigde skill set. Een goede combinatie van soft & hard skills zorgt voor een onderscheidend type profiel binnen jouw organisatieEen gegarandeerde succesfactor!

Wat is jouw uitdaging?

Ontdek wat jong talent allemaal mogelijk kan maken voor jouw organisatie. Wij bieden flexibele oplossingen die passen bij jouw behoefte.

 

Praat met onze specialisten