Business cases

abnamro169

ABN AMRO x ORMIT

Lees hoe ORMIT ABN AMRO helpt met het managen van issues en processen.

Lees meer >>

 

rob

PWN x ORMIT

Lees hoe ORMIT PWN helpt met het professionaliseren van projectmanagement

Lees meer >>

 

Future skills

We brengen een rookie-smart mindset en een gezonde dosis nieuwsgierigheid

Gedwongen door hun gebrek aan ervaring zijn jonge talenten sterk in het mobiliseren en verbinden van kennis en vaardigheden van anderen. Daarbij maken zij zich nieuwe vaardigheden snel eigen die in de toekomst van cruciaal belang zullen zijn. Zo brengen ze een perfecte mix tussen inzicht en aangeleerde kennis. Deze combinatie maakt impact in jouw organisatie!

futureskills 43 ormit
samenwerken team ormit divers

Team samenstelling 

Samen onderzoeken we de optimale samenstelling van teams, wel zo effectief

Een divers en inclusief team zorgt ervoor dat je gezamenlijk zo succesvol mogelijk kunt zijn. Het bevordert de samenwerking waardoor het team optimaal van en met elkaar kan leren. We inventariseren samen welke kwaliteiten het team al bezit en vullen deze aan met talenten van young professionals.

Ontplooi ieders talent 

Niet alleen Young-Professionals leiden wij op, wij ontwikkelen het hele team!  

Frisse energie in het team houdt medewerkers scherp en bevordert inspiratie voor eigen ontwikkeling. Stimuleer dit en ontplooi talent bij alle medewerkers, van jong tot oud, van junior tot expert. Samen groeien is leuker en vergroot het resultaat exponentieel.

groei met ormit trainees
doelen bereiken ormit trainee

Empower jonge leiders

Wij ondersteunen huidige leiders door het beste uit de nieuwe generatie te halen

Met de millennials in de startblokken is jouw team en organisatie klaar voor de toekomst! Geef reverse mentoring een plek in de organisatie en laat je verrijken met hun inzichten. Door de juiste instelling van huidige leiders krijgt deze groep de kans om zich te ontwikkelen tot future leaders, tegelijkertijd houden zij de huidige leermeesters scherp!

Wat is jouw uitdaging?

Ontdek wat jong talent allemaal mogelijk kan maken voor jouw organisatie. Wij bieden flexibele oplossingen die passen bij jouw behoefte.

 

Praat met onze specialisten