De opdrachten in het Young Professional Program worden stapsgewijs uitdagender, zodat deze blijven passen binnen jouw persoonlijke ontwikkelprogramma. De meeste opdrachten hebben te maken met interne transformaties bij de opdrachtgever. Door op projectbasis opdrachten uit te voeren, verken je verschillende fases van zo’n project en doe je hierbinnen veel ervaring op. Hieronder vind je voorbeelden van veelvoorkomende opdrachten.

Lid innovatieteam (maatschappelijke organisatie)

Vanuit het innovatieteam ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van een online platform voor professionals. Dit met de focus op het uitwerken en verbeteren van de customer journey. En acties om het bereik van een online platform te vergroten. Hierin ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, doorvertaling en de uitvoer van de benodigde marketingacties.

Programma Manager Veiligheid (semi overheid)

Als Programma Manager binnen een organisatie waar het zorgdragen van de interne veiligheid van medewerkers van groot belang is. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en het uitrollen van een integraal programmaplan voor (interne) veiligheid. Dit moet vormgeven worden binnen de organisatiestructuur, het opstellen van een communicatieplan en de aansturing van een flex-team van 4-10 mensen.

Project Manager Transition (medical)

De opdrachtgever is een snel groeiende organisatie. Welke recent verschillende bedrijven heeft overgenomen. Als Programma Manager ben je betrokken bij één van deze overnames. En daarbij zorgdragen voor een soepele en snelle overgang. Je bent verantwoordelijk voor het migratieproces van de klanten, van sales tot aan de coördinatie van IT. Belangrijke aspecten hierbij zijn change management, stakeholdermanagement, leiderschap en de coördinatie van verschillende implementatie trajecten.

Project manager - Digital commerce (consumer goods and retail)

Vanuit het Europese hoofdkantoor ben je als project manager verantwoordelijk voor een internationaal pilot project voor de rol out van een digitale marktplaats. De project manager stuurde daarbij een internationaal cross-functional team aan. Samen met dit team is het platform succesvol gelanceerd zowel op de website als in de reeds bestaande app. De verantwoordelijkheden bestaan uit: project planning en de proces coördinatie van KPI’s, media inzet tot leveranciersbeheer. Tevens verantwoordelijke voor de roadmap voor de verdere internationale roll-out van de pilot.

Project Manager (high tech)

De rol van Project Manager verandermanagement. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuwe manier van werken op verschillende afdelingen rakend aan ~ 1000 FTE. Hierbij leid je de volledige projectcyclus van ontwerp, verificatie, uitrol en nazorg voor meerdere businesslijnen. Het managen van meerdere multidisciplinaire projectteams tot 12 personen en stakeholdersmanagement variërend van Engineer tot Executive Vice President niveau.

Wil je meer weten over het Young Professional Program? Neem dan eens een kijkje bij de veel gestelde vragen

Solliciteer voor het Young Professional Program