LOGO ORMIT podcast

Podcast: De kracht van Talent

Nu te beluisteren via Spotify, Apple podcasts, Google podcasts of PocketCasts. Klik op de buttons beneden om naar de show te gaan.

spotify-podcast-badge-ORMIT
Listen on Apple Podcasts
NL_Google_Podcasts_Badge_ormit_podcast
pocketcasts_medium_dark@2x

Afleveringen

Ormit_Office-23

Talent aantrekken - de nieuwe generatie

In de eerste aflevering van 'De Kracht van Talent' gaat Thomas op zoek naar de gouden formule om talent aan te trekken. Samen met Talitha Muusse, Loet Pessers (Ericsson) en Merijne Bloem (UMC Utrecht) kijkt hij naar de huidige generatie talenten; en wat bedrijven moeten doen om hen te verleiden, zodat ze niet voor de concurrent kiezen

Thomas and Philips Trainees 3

Talent benutten - reversed mentoring

In de vorige podcast sprak Thomas over het aantrekken van talent. Deze keer gaat hij op zoek naar de manier waarop je de frisse nieuwe ideeën van deze generatie kunt gebruiken; hoe je als ervaren leider je geest kunt laten scherpen door de ideeën van jong talent in je organisatie. Thomas gaat daarover het gesprek aan met Firoz Reinders (Philips) en leiderschapsexpert Jesse Seegers.

Ormit_Office-9

Talent behouden  - werkgeluk

We hebben het in de eerdere afleveringen gehad over het aantrekken en benutten van talent voor jouw organisatie. In deze laatste podcast komt misschien wel het belangrijkste thema aan bod: hoe behoud je talent? Want hoe voorkom je dat de talenten die vol potentie zitten iets anders gaan doen of naar de concurrent gaan. Thomas praat daar over met Talitha Muusse, Edzo Doeve (DELA) en Roos Fleuren (DELA).

Mail de podcast naar jezelf