talentenpagina_energietransititie

Sanne

Het is mijn passie om bedrijven te helpen met verduurzamen. Steeds meer bedrijven en organisaties krijgen te maken met grote uitdagingen, zoals klimaatverandering. Mijn passie is om hen te helpen met de transitie naar een toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Meer over mij? >>

 

dickvroegop_foto-2

Dick

Ik ben een verbinder met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die graag het voortouw neemt. Daarnaast ben ik openminded en een kritische denker met een ondernemende instelling. De combinatie van deze eigenschappen zorgt dat anderen mij ervaren als een fijne, kritische sparringpartner, die in oplossingen denkt en openstaat voor nieuwe ideeën. 

Meer over mij? >>

 

nienke_peters_psd

Nienke

Door mijn enthousiasme, open houding en oprechte interesse in anderen weet ik mensen te verbinden en krijg ik mensen in beweging. Ik kan met veel verschillende typen mensen samenwerken en dit vind ik ook heel leuk! Daarnaast vind ik het belangrijk om problemen op een doelgerichte manier aan te pakken, maar wel op een mensgerichte manier.

Meer over mij? >>

 

Rianne + tekst

Rianne

Ik ga harder lopen van een omgeving waarin veel gebeurt en waarde kan toevoegen door overzicht en structuur aan te brengen.

Meer over mij? >>

 

Wouter + tekst

Wouter

Door nieuwe ideeën uit te wisselen gaan we samen op zoek naar creatieve oplossingen. Met de juiste vragen kan ik het perspectief te verleggen en een passende oplossing vinden voor elk probleem!

Meer over mij? >>

 

Anne-Marie + tekst

Anne-Marie

 Ik hou graag overzicht en bewaak de grenzen van een project. Hierbij werk ik resultaatgericht en heb ik oog voor de belangen van alle stakeholders.

Meer over mij? >>

 

Duco + tekst-1

Duco

Wanneer ik op werk doelen heb kunnen bereiken en ik naast productieve ook nog gezellige afspraken met collega’s heb gehad, kan mijn dag niet meer stuk.

Meer over mij? >>

 

Daphne + tekst

Daphne

Heldere en duidelijke communicatie is in mijn optiek cruciaal voor samenwerking. Als dat goed gaat, dan heb je een sterke basis voor teamwork.

Meer over mij? >>

Lars H + tekst

Lars

Ik streef er elke dag naar om een stukje beter te zijn dan gisteren. Je bent nooit klaar met leren, maar altijd geldt: progressie over perfectie.

Meer over mij? >>

Floortje + tekst

Floortje

Wat mij erg nieuwsgierig maakt is de intrinsieke motivatie van de mensen om mij heen. Ik ben altijd geïnteresseerd in wat mensen motiveert en waar zij enthousiast van worden.

Meer over mij? >>

 

Sjors + tekst

Sjors

Veel energie krijg ik van impact maken door op een verbindende manier samen te werken en veel mensen te spreken.

Meer over mij? >>

 

Senna + tekst

Senna

In een team breng ik gezond verstand en visie, maar dit kan niet alleen bij een visie blijven. Het vertalen van ideeën naar concrete doelen en bijhorende resultaten, daar word ik enthousiast van!

Meer over mij? >>

Stijn + tekst

Stijn

Ik krijg veel energie van de ‘waarom’ vraag achter beslissingen, de strategische kant van beslissingen vind ik interessant en probeer dit in een grotere context te plaatsen.

Meer over mij? >>