Rianne + tekst

Rianne

Ik ga harder lopen van een omgeving waarin veel gebeurt en waarde kan toevoegen door overzicht en structuur aan te brengen.

Meer over mij? >>

 

Wouter + tekst

Wouter

Door nieuwe ideeën uit te wisselen gaan we samen op zoek naar creatieve oplossingen. Met de juiste vragen kan ik het perspectief te verleggen en een passende oplossing vinden voor elk probleem!

Meer over mij? >>

 

Anne-Marie + tekst

Anne-Marie

 Ik hou graag overzicht en bewaak de grenzen van een project. Hierbij werk ik resultaatgericht en heb ik oog voor de belangen van alle stakeholders.

Meer over mij? >>

 

Duco + tekst-1

Duco

Wanneer ik op werk doelen heb kunnen bereiken en ik naast productieve ook nog gezellige afspraken met collega’s heb gehad, kan mijn dag niet meer stuk.

Meer over mij? >>

 

Michelle + tekst

Michelle

Een omgeving om te leren, experimenteren en vooruitgang te boeken is waar ik naar op zoek ben. Zodra ik mijn eigen krachten kan inzetten om anderen verder te helpen is mijn dag geslaagd. 

Meer over mij? >>

 

Sammy + tekst

Sammy

Of je in je werk nu een nieuw product wil neerzetten of beter wil samenwerken met je collega’s, het uitgangspunt voor mij is: ben nieuwsgierig naar de mens achter het gewenste resultaat.

Meer over mij? >>

 

Hugo + tekst

Hugo

Door in gesprek te gaan met verschillende werknemers is het mogelijk om de realiteit boven tafel te krijgen. Vaak zitten hier heel veel goede en slimme elementen in die de werknemers zelf al hadden bedacht!

Meer over mij? >>

 

Naamloos
Naamloos