Digitale koffiedate op Dinsdag!

Ook in deze bijzondere tijden lopen de traineeships bij ORMIT door. Omdat een fysieke kennismaking momenteel wat lastig is, bieden wij je dit graag aan op een digitale manier. Zet zelf je kop koffie en kom meer te weten over ons unieke Multicompany Management Traineeship tijdens de digitale koffiedate!

Ontmoet de trainees!

Heb jij al de no­di­ge werk­er­va­ring? Is het OR­MIT Mul­ti­com­pa­ny Trainees­hip een goed pro­gram­ma? Past de be­drijfs­cul­tuur bij mij? Hoe ziet een ge­mid­del­de week er uit? Wat zijn de door­groei mo­ge­lijk­he­den? Dit zijn vast een aan­tal vra­gen die door je hoofd gaan bij de over­we­ging of je kiest voor een trai­nees­hip. Ge­luk­kig staan de er­va­rings­des­kun­di­ge zelf (de trai­nees...) voor jou klaar om al deze vra­gen en meer te be­ant­woor­den! Meld je dus snel aan voor een kof­fie­da­te. Sa­men ko­men we ver­der en star­ten we jouw OR­MIT avon­tuur!

Heb jij?

• Een Master of Science diploma (al afgerond of nog mee bezig). Bij voorkeur in de richting van Management, Techniek, Data of Digital.
• Extra-curriculaire activiteiten. Bijvoorbeeld commissiewerk, een bestuursjaar, een eigen start-up, buitenlandervaring, relevante stages, relevante (fulltime) werkervaring, topsport etc.
Dan is deze kennismaking iets voor jou!

Ormit_Office-2-9

Meld je aan!

Elke dinsdag - tussen 15:00 en 16:00

  • Korte introductie 
  • ORMIT en het Multicompany ManagementTraineeship
  • Ruimte voor vragen

In 20 minuten wordt je helemaal bijgepraat over het ORMIT Multicompany Management Traineeship en het daarbij behorende ontwikkelprogramma. Daarna is uiteraard de ruimte om je vragen te stellen. Overtuigd?

 

Kies jouw koffiedate!

Online werven & verwelkomen

Events

Ook in deze bijzondere tijden lopen de traineeships bij ORMIT door. Omdat een fysieke kennismaking momenteel wat lastig is bieden wij dit je graag aan op een digitale manier. Klik hier en ontdek onze digitale events!

Tekengebied 5

Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ORMIT en volg ons op Instagram! 

Tekengebied 1

Vacatures

Enthousiast geworden, en benieuwd naar welke vacatures wij momenteel aanbieden? Bezoek de vacaturepagina!